Beste buitenkoelkast van 2022

De warme zomer komt er weer aan en dat betekent dat mensen massaal weer in de tuin gaan zitten. In de tuin kun je heerlijk ontspannen en genieten van het heerlijke weer. Maar hoe fijn is het als je ook nog eens buiten een koelkast hebt staan, waardoor je niet elke keer naar binnen hoeft als je iets uit de koelkast nodig hebt zoals drinken. Inderdaad, dat is enorm fijn. Ook is een buitenkoelkast zeer geschikt voor tuinfeestjes. Veel tuinfeestjes zullen komende zomer, net als in andere zomers, weer worden gegeven (wel op 1,5 meter afstand natuurlijk). Als je een feestje in de tuin geeft dan is het handig om buiten een koelkast te hebben staan, want zo hoeven jouw gasten niet elke keer bij jou naar binnen als ze iets willen drinken en zo heb je ook nog een beetje overzicht.

In dit artikel kom je te weten welke buitenkoelkasten het beste bij jou passen en welke het beste in jouw tuin past. Na het lezen van dit artikel hoop ik dat je meer te weten bent gekomen over buitenkoelkasten en dat je ook een beter idee hebt welke bij jou en je tuin past.


1. Exquist KS117 -4A++

De eerste buitenkoelkast van de lijst is van het merk Exquist. Deze koelkast is niet al te groot, waardoor het prima in de tuin kan staan. Hij heeft namelijk een breedte van 48 cm. Hierdoor neemt de koelkast niet in 1 keer een heel stuk ruimte in beslag. Ook heeft de koelkast niet de allergrootste inhoud. Dit is vaak niet zo handig voor een koelkast die je in de keuken moet gebruiken, maar hij is wel erg handig om drinken koud te houden voor en/of tijdens feestjes in de tuin. Als jouw kind een keer een kinderfeestje in de tuin wilt geven kan dat ook. Er zit namelijk een vriesvak in de koelkast. Hierin zou je bijvoorbeeld ijsjes kunnen leggen en die tijdens het kinderfeestje uitdelen aan de gasten. Uiteraard heb je ook een koelgedeelte in de koelkast.

Stel je voor, je hebt een mooie plek gevonden in de tuin om je koelkast te plaatsen. Je hebt hem aangesloten en al en je wilt het drinken erin stoppen, kom je erachter dat de deur niet open kan. Geen probleem, want Excuist heeft hierover nagedacht en ze hebben een omkeerbare deur gemonteerd in deze koelkast. Je kunt er dus gemakkelijk voor zorgen dat de deur wel open kan.

Ben jij op zoek naar een voordelige en energiezuinige (A++) koelkast, die je uitstekend kunt gebruiken voor tuinfeestjes en die je bijna overal kwijt kan? Dan is deze koelkast een echte aanrader.


2. Inventum KV1435S – Compacte Koel-vriescombinatie

De volgende koelkast is de Inventum KV1435S koelkast. Deze koelkast is iets groter dan de vorige koelkast. Hij heeft een inhoud van 165 L en een vriesvak met een inhoud van 43 L. Ook met deze koelkast kun je dus weer heerlijke ijsjes bewaren. Deze koelkast is, net als de nummer 1, niet al te groot. Hierdoor kun je hem op de meeste plekken wel kwijt. Hij is namelijk 50 cm breed en 143 cm hoog. Hij is ook zeer geschikt om bijvoorbeeld een barbecue te geven. De koelkast heeft namelijk onderin een vlees-/groentenvak. Hier kun je prima het eten voor de barbecue in opslaan, zodat het lekker koel blijft en je het kunt pakken wanneer je wilt. Ook deze koelkast is weer energiezuinig. Hij valt namelijk onder de A+ energieklasse.

Ben jij op zoek naar een koelkast die wat groter is dan de vorige koelkast en een koelkast waar je perfect een barbecue mee kunt geven? Dan is de KV1435S wellicht een goede optie voor jou.


3. Cuisinier Deluxe – Mini Buitenkoelkast

De volgende koelkast die ik ga behandelen is de Cuisinier Deluxe – Minikoelkast. Zoals je het al in de naam kunt lezen is het een kleinere koelkast. Deze is ideaal voor een iets kleiner tuinfeestje, maar hij past het beste op een camping. Deze koelkast kun je nog beter kwijt, want hij is nog weer kleiner dan de vorige koelkasten. Hij is 41 cm breed, waardoor hij weinig oppervlak in beslag neemt en hij is 51 cm hoog waardoor je uitzicht er ook niet door wordt verpest. Je kent het vast wel, je hebt een product gekocht maar hij is net te groot om rechtop te staan in de koelkast. Persoonlijk vind ik dit erg hinderlijk, maar bij deze koelkast kun je het plateau gewoon verplaatsen naar een lagere stand waardoor je meer kans hebt dat het product er wel in past. Ideaal!

Ben jij op zoek naar een kleine, maar handige koelkast met een inhoud van 38 L? Dan raad ik je aan om eens te gaan kijken naar de Cuisine Deluxe – Minikoelkast.


4. Husky KK70-BK-NL-HU- Mini buitenkoelkast

En we zijn aangekomen bij de voorlaatste koelkast van dit artikel, de Husky KK70-BK-NL-HU-Minikoelkast. Dit is in mijn ogen de meest moderne koelkast van deze lijst en heeft ook het mooiste design, vind ik. Hij is helemaal zwart met een glazen deur. Door deze glazen deur kun je uitstekend in de koelkast kijken. Nu denk je misschien dat dat door de koelkast heen kijken niet zo gemakkelijk gaat door de zwarte kleur van de koelkast. Een begrijpelijke gedachte, maar aan de binnenkant van de koelkast zit een lamp die de koelkast verlicht. Je kunt dus wanneer je wilt kijken wat er nog in de koelkast ligt. Dit is handig, want zo weet je precies wanneer je de koelkast moet bijvullen. Je hoeft er alleen maar langs te lopen. De koelkast heeft een inhoud van 71 L.

Ben jij op zoek naar een moderne koelkast, die vrijwel in elke tuin goed staat? Dan past deze Husky Minikoelkast vast en zeker goed bij jou.


5. Hisense RT156D4AB1 Buitenkoelkast

Tot slot, zijn we aangekomen bij de laatste buitenkoelkast van de lijst. De Hisense koelkast is een niet al te grote koelkast, ideaal dus om buiten neer te zetten. Hij is 118 cm hoog en hij neemt niet enorm veel ruimte in beslag. De koelkast heeft een inhoud van 120 L. Je kunt er dus genoeg eten en drinken in kwijt. Erg handig, want zo hoef je tijdens een feestje niet steeds de koelkast aan te vullen. Boven in de koelkast zit ook nog een vriesgedeelte, waar je bijvoorbeeld ijsjes of vlees kunt neerleggen. En als je de kleur zwart niet mooi vindt, is er nog een optie om een grijze kleur te nemen.

Ben jij op zoek naar een goede koelkast, die perfect in je tuin past om eten en drinken in op te slaan voor bijvoorbeeld tuinfeestjes of barbecues? Dan is het slim om eens naar de Hisense RT156D4AB1 koelkast te gaan kijken.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.