TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste kunstbloemen van 2024

Bloemen kunnen het hele jaar een mooie eye catcher geven aan uw interieur. Van een bos met veld bloemen tot een gekleurde hortensia. Het huis kan een stuk vrolijker worden met een kleurrijke bloem. Natuurlijk heeft niet iedereen groen vingers en dat begrijpen wij ook. Zo sneuvelen er in sommige huishoudens heel wat planten en bloemen. Kunstbloemen zijn hiervoor een hele goede uitkomst. Deze bloemen kunnen niet doodgaan bij een te kort aan water maar geven wel het fleurige effect in uw huis. Het leukste met deze bloemen is dat u ook eindeloos kunt mixen en matchen. Wij begrijpen natuurlijk dat u ook van een kunstbloem verwacht dat hij er zo echt mogelijk uitziet. Kwaliteit is natuurlijk ook belangrijk vanuit dat oogpunt hebben wij deze top 5 gemaakt.


1. Mica decorations ranonkel kunst boeket

Dit is een boeket, zo heeft u dus meerdere bloemen die u leuk kunt mixen en matchen. Dit vrolijke boeket is er in 2 kleuren namelijk roze en oranje. Deze bloemen kunt u leuk in een vaas plaatsen of neerleggen op tafel. De bloemen hoeven geen water en zo kunt u dat ook niet vergeten. U kunt wel een laagje water in de vaas doen om het een natuurlijker effect te geven. De recensies over deze bloemen zijn zeer enthousiast. Men vindt het zeer prettig dat deze bloemen duurzaam zijn. De consument is zeer content over de prijs en kwaliteits verhouding. Als laatste vind de consument dat de planten redelijk echt lijken in verhouding met dat ze nep zijn.

Deze bloemen zijn 22 centimeter lang. Het hele boeket weegt dus 2,5 kilogram. De bloemen zijn gemaakt voor binnen. Dit boeket komt uit het seizoensjaar “Never out of stock” het desbetreffende seizoen is “Basics”. De bloemen zijn gemaakt van polyester en zijn als eerder vermeld verkrijgbaar in de kleuren roze en oranje. Deze bloemen zijn van Mica decorations.


2. Luxe Rode Kunstbloemen

Deze hartstikke leuke rozen zijn er in twee kleuren roze en rood. Het rode boeketje bestaat uit 6 rozen. Het roze boeketje bestaat uit 9 rozen. Deze kunt u natuurlijk overal neerzetten. Deze rozen zijn ook heel leuk voor Valentijnsdag. Dat in verband met dat deze rozen niet verwelken en daardoor hartstikke lang de liefde uitstralen. Het leuke van dit boeket is dat als u bijvoorbeeld de rode rozen koopt. Dan kunt u naar 6 mensen u liefde laten blijken door middel van een roos. De consument is zeer enthousiast over dit product. Men vind het een fraai design en een hoge bevinding van hoe echt de bloemen ogen.

Deze bloemen vallen ook onder het jaar van “Never out of stock” in het desbetreffende seizoen is “Basics”. Het merk dat deze bloemen uitbrengt is Bellatio flowers & plants. Zoals al eerder vermeld krijgt u als u het rode boeket bestelt 6 rozen en bij het roze boeket 9 rozen. De bloemen hebben een lengte van 20 centimeter.


3. Viv! Home Luxuries Hortensia

Een hortensia staat voor gratie, dankbaarheid en schoonheid. Kortom een prachtig gebaar om aan uw zelf of aan een persoon die u dankbaar bent kunt geven. Natuurlijk staan deze bloem ook heel mooi in bijvoorbeeld uw huis. Deze hortensia’s zijn er in 10 verschillende en zeer diverse kleuren en zo voor ieder wat wils. De kleuren zijn blauw, geel, groen, lila, paars, rood, roze, wit, zand en ice. Deze bloemen zijn gemaakt van de beste kwaliteit zijde. Er wordt vermeld dat deze bloemen kleurrecht zijn. Dit houdt in dat u deze planten ook prachtig voor een raam kan zetten zonder dat ze verkleuren met zonlicht. Deze planten kunnen redelijk tot goed tegen water. Dus heel handig voor een huishouden waar nog wel eens beker kan omgestoten worden. De maat van de bloemen varieert maar u kunt ze zelf inkorten. Denk hierbij wel goed na want het komt er niet zomaar weer aan gegroeid. De meningen zijn zere positief over deze bloem. Het is een wat duurdere bloem maar hij heeft een zeer goede kwaliteit. Tevens vind men dat deze bloem er natuurlijk uit ziet.

De bloemen variëren in een lengte tussen de 47 centimeter en de 63 centimeter. Tevens zijn deze bloemen gemaakt van zijde. De bloemen zijn gemaakt voor binnen. Dit is geen boeket en zo krijgt u dus 1 bloem tijdens de bestelling.


4. Zijden bont boeket

Deze bloemen zijn geschikt door een echte bloemist. Daardoor is het kleurenpalet helemaal op elkaar afgestemd. De bloemen zijn buigbaar, dit maakt het boeket natuurlijk en licht. Aangezien u ook met dit boeket kunt mixen en matchen kunt u zo iedere week een heel ander boeket maken. De kleuren kunnen het hele jaar en staan zo bij alle seizoenen. Dit boeket bestaat uit 8 stelen. Alle stelen staan als een prachtig geheel bij elkaar. Men is zeer enthousiast over de kleur, echtheid en kwaliteit. Het wordt als zeer prettig ondervonden dat deze bloemen in een goede doos aankomen. Dit voorkomt dat de bloemen kapot gaan tijdens de reis.

De bloemen zijn gemaakt voor binnen. Deze bloemen komen uit het seizoensjaar “Never out of stock” het desbetreffende seizoen is “4 seizoenen”. Dit boeket is ontworpen door een bloemist bij Bloemenop12. De stelen hebben een lengte van 70 centimeter. Dit boeket is gemaakt voor binnen. Bijvoorbeeld prachtig in een vaas of op een schaal.


5. Kunst anthurium bladgroen

Dit blad is tegenwoordig helemaal in de mode. Het is een standaard beeld van een botanische print. Dit blad staat prachtig in het gehele huis. Met deze hippe botanische print kunt u iedere kamer een buitenlands en zomers tintje geven. Ook als het voor de zoveelste keer regent in Nederland. De tak bevind zich los van het blad. Zo kunt u op deze manier ook het blad gebruiken. De beoordelingen zijn goed en de mening van de consument is dat de plant net echt lijkt.

Deze tak heeft een totalen lengte van ongeveer 67 centimeter. Het blad is ongeveer 20 centimeter. Dit blad heeft een groene kleur en is gemaakt van het materiaal kunststof. Het blad valt onder het jaar van “Never out of stock” in het desbetreffende seizoen is “Basics”. Deze laatste kunst “bloem” is gemaakt voor in huis.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *