TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste partytent voor in de tuin van 2024

Voor een feest is een partytent geweldig. Je hebt geen last van regen en wind waar je bij een normaal feest wel last van zou hebben. Ook heb je het in een partytent minder snel koud. Maar heb je toch een beetje last van de kou, bijvoorbeeld in de winter? Dan hebben we een artikel gemaakt met hoe je een partytent kunt verwarmen. Met een partytent heb je vaak ook lekker de ruimte om te kunnen dansen. En je kunt lekker je gang gaan, want je zit lekker beschut.

Het kan vrij lastig zijn om de beste partytent te vinden. Er zijn namelijk een hoop verschillende partytenten en verschillende afmetingen. Dit zijn over het algemeen de beste partytenten van 2024


1. Partytent semi professioneel

Deze partytent is perfect voor een feestjes in de tuin en zorgt voor beschutting in de zomer. Ook kun je hem in de winter gebruiken tegen de kou. Als je de tent met drie tot vier personen opzet is dit zo gebeurd. Met twee personen kan dat ook maar dan duurt het wat langer.

De partytent heeft een metalen frame. De staande buizen hebben een diameter van 38 mm en de koppelstukken een diameter van 43 mm waardoor je ze makkelijk in elkaar schuift. Het zeil van de tent is 100% waterdicht en de zijwanden zijn van polyester.

De partytent kan als opslagruimte worden gebruikt en heeft een heel stabiel frame. Hij is geschikt voor lang en kortdurig gebruik. Er kunnen ongeveer 22 personen in de partytent, als je ook nog genoeg loopruimte wilt hebben. Voor stormachtige dagen moet je de tent niet buiten laten staan. De zijwanden hebben een deur met ritssluiting en twee van de zijwanden hebben ramen.

De tent heeft veel verschillende soorten afmetingen, zo kun je zelf kiezen wat het beste bij je past. Het is dus echt de moeite waard om even te gaan kijken naar deze partytent!


2. Easy up luxe partytent

Deze partytent kun je voor verschillende doelen gebruiken. Deze partytent is perfect voor feestjes in de tuin en voor verkoeling in de zomer als je bijna geen schaduw hebt. Deze tent kan heel vaak gebruikt worden, maar moet niet al te lang achter elkaar op staan. Deze partytent is waterdicht, maar het is toch verstandig om hem niet in de storm op te zetten.

Deze partytent is 300 cm lang, 300 cm breed en 300 cm hoog en dus groot genoeg voor kleinere feestjes en er passen nog makkelijk hangtafels in.

Deze tent is van mooi, waterdicht stof en de partytent heeft een stevig, metalen frame.

Deze partytent heeft vier zijwanden waarvan maar een deurwand. Door het mooie egale doek om de tent ziet hij er mooi en stevig uit. Deze partytent kun je voor alle gelegenheden gebruiken, maar is het leukst voor feestje van tien tot twaalf man. Als je er een paar staantafels neerzet, is de plek voor het feest al helemaal klaar. Hij heeft een uitklapbaar frame waardoor de tent binnen een halfuurtje is opgezet.


3. MaxxGarden Partytent

Dit is een partytent voor mensen met een lager budget. Deze tent kun je een paar keer gebruiken en is geschikt voor kleine feestjes. Deze tent moet je niet te lang achter elkaar op laten staan, want daar is het frame helaas niet stevig genoeg voor. De zijwanden zijn oprolbaar voor als dat nodig is.

De tent is 300 cm breed, 400 cm lang en 250 cm hoog.

De zijwanden met boogramen zijn oprolbaar als dat nodig. De partytent heeft 4 veranderbare poten en een metalen constructie. Het dak en zijbekleding is van waterafstotend materiaal. Het binnenframe is gemonteerd via beveiligde verbindingen.


4. Garden Royal partytent

Deze partytent ziet er niet als de beste uit maar heeft een redelijk goede kwaliteit. De doeken zijn van kunststof en op de meeste plekken waterdicht. Hij is fijn om te gebruiken en makkelijk op te zetten. Hij is goedkoop en gaat nog wel lang mee. Wij weten zeker dat je hier nog veel plezier aan gaat hebben.

Deze partytent heeft een lengte van 300 cm, een breedte van 300 cm en een hoogte van 250 cm. De tent heeft een stevig, metalen frame.

De partytent is van polyetheen. Dit is een veelgebruikt kunststof van een goede kwaliteit. Het lijkt een beetje op plastic.

De zijkanten van de partytent zijn afneembaar, in elke zijkant van de partytent zitten ramen en je kunt hem goed voor kleinere feestjes gebruiken. Deze partytent is gemakkelijk op te zetten door het makkelijke kliksysteem.


5. Relaxdays partytent

Met deze partytent wordt je beschermt tegen de zon, de regen en de wind. Het frame is snel opgebouwd als je met meerdere bouwt en het dak heb je er binnen no time opgezet. Met de vier zijpanelen die meegeleverd worden kun je de tent helemaal sluiten, waardoor je al helemaal geen last van de regen en de zon hebt.

De doorgang van de partytent is 190 cm hoog, hoog genoeg dus. De partytent is 300 cm lang, 300 cm breed en 280 cm hoog.

Het doek is van een waterafstotende stof waardoor je echt niet bang hoeft te zijn om nat te worden door de regen.

Je kunt het jezelf op de camping heel gemakkelijk maken, maar ook bij feestjes in de tuin. Zet hier een paar hangtafels in en je hebt een feesttent.


Waar op letten bij het kopen van een partytent?

De omvang van je tuin is heel belangrijk. Als je een grote tuin met een grote open ruimte hebt, kun je alle kanten op. Met een kleine tuin moet je natuurlijk niet zo’n grote tent nemen. Ook moet je zorgen dat het geen hele klus is om de tent op te zetten. Het is namelijk niet fijn als je daar uren mee bezig bent.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *