TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste waterpistolen van 2024

Kun je het nog herinneren, dat je vroeger met de hele klas een waterpistolen gevecht hield op het speeltuintje in de buurt? Als ik daaraan terug denk, word ik er al blij van. Wat was het leuk om iedereen het natst te maken, omdat je het beste waterpistool van iedereen had.

We hebben dit artikel gemaakt, zodat jij je kind hetzelfde plezier kunt geven als dat je vroeger hebt gehad. Om ze dat plezier te geven hebben ze natuurlijk wel het beste waterpistool van 2024 nodig.


1. Brandweer brandblusser rugzak

Met dit stoere waterpistool word je kind een echte brandweerman! Hij zal alle gevechten winnen. Terwijl je in de zomer lekker buiten in het zonnetje ligt, is je kind buiten aan het spel. Natuurlijk vertrekt je kindje niet zonder de brandweer brandblusser waterpistool.

Met de extra grote tank hoeft je kind het waterpistool niet de hele tijd bij te vullen. Je moet de achterkant van de gele slang op de tank aansluiten, als dat is gebeurd, kunnen de kinderen de tank op hun rug hangen en kunnen ze elkaar met het andere gedeelte de andere kinderen nat spuiten. De reviews van dit product zijn ook heel goed.


2. Relaxdays waterpistool XXL

relaxdays waterpistool XXL - super soaker kinderen - waterkanon - water pistool - 1.8 L

Met het relaxdays waterpistool XXL kunnen je kinderen jaren vooruit. Hij heeft een goede prijs en de tank is groot genoeg. Natuurlijk heeft iedereen wel een water pistool met dit design gehad. We weten ook zeker dat je zich kunt herinneren dat je aan het rond rennen was maar dat de tank leeg was. Dan moest je weer helemaal naar huis om hem bij te vullen.

Bij het relaxdays waterpistool XXL hoeft u zich geen zorgen te maken over een lege tank. Dat is, omdat het relaxdays waterpistool XXL een hele grote tank heeft, waar je kind wel een uurtje zoet mee is. Als er geen water uit komt moeten ze de pomp aan de voorkant gebruiken om het water uit de tank het pistool in te krijgen. Je kunt de tank eruit draaien en met een grote fles vervangen. Hierdoor kunnen je kinderen cola flessen gevuld met water mee naar het speeltuintje meenemen, zodat ze een extra watervoorraad hebben.


3. NERF Super Soaker Fortnite

De NERF Super Soaker Fortnite heeft twee kanonnen. Ondanks dat de NERF Super Soaker Fortnite er klein uitziet, kan hij veel water houden. Er past namelijk een liter in. Hij is ook makkelijk te vullen en te gebruiken.

Laat je kind een emmer water meenemen als ze buiten naar een speeltuintje gaan waarmee ze het waterpistool weer mee kunnen vullen. Thuis kunnen ze hem natuurlijk gewoon via de kraan vullen. Haal de pomp naar achter en dan weer naar voren voor een sterkere staal. Zoals je kunt zien heeft de NERF Super Soaker Fortnite twee kanonnen waar water uit komt, hiermee is er een nog grotere kans om een tegenstander te raken!


4. Super Saturator Waterpistool

Het Super Saturator Waterpistool is echt geweldig voor de kleinere kinderen. Met de pomp kunnen je kinderen hardere stralen schieten en wel een afstand van 4 tot 8 meter bereiken! Hij is heel goedkoop, maar heeft wel een hele goede kwaliteit. Hier zal je nog jaren mee vooruit kunnen.

Doordat het Super Saturator Waterpistool zo ver kan schieten is deze natuurlijk perfect voor watergevechten. Hoe langer je pompt hoe verder je kunt schieten en hoe harder de straal aankomt. Het Super Saturator Waterpistool kan 650 ml houden en is aanbevolen voor de kinderen tussen de 4 en 8 jaar.


5. NERF Super Soaker Hydra

De NERF Super Soaker Hydra is perfect voor kinderen tussen de 5 en 9 jaar. Met een krachtige waterstraal, die nog krachtiger wordt door de pomp op en neer te bewegen, wordt elke watergevecht gewonnen.

De NERF Super Soaker Hydra kan 1,6 liter houden en is makkelijk te vullen. Hij heeft een leuk ontwerp en een goede kwaliteit. Hij kan redelijk ver schieten en hoeft niet al te vaak bijgevuld te worden.


6. Waterzone Waterpistool Steady Stream

Als de tank is gevuld moet er even gepompt worden en dan kun je schieten. Het Waterzone Waterpistool is perfect voor de warme zomerdagen op vakanties. Omdat je natuurlijk niet een al te groot waterpistool mee kunt nemen is deze perfect.

De aanbevolen leeftijd voor de Waterzone Waterpistool is voor kinderen tussen de 2 en 4 jaar. Hij zal niet snel gaan slijten en gaat ongeveer een tot twee jaar mee. Hij kan 2,5 liter houden en is heel makkelijk te vullen.


Waar op letten bij het kopen van een waterpistool?

Je moet het natuurlijk niet hebben dat je waterpistool na 5 tot 10 minuten al helemaal leeg is, daarom is het belangrijk om te zorgen dat je er een koopt met genoeg opslag.

Je moet ook niet hebben dat hij na een zomer of nog erger, na een paar keer gebruiken al kapot is. Zorg er dus voor dat je de reviews goed leest om te achterhalen of hij niet snel kapot gaat. Dit zou namelijk zonde zijn van je geld.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *