Beste beveiligingscamera set voor buiten

Een beveiligingscamera set voor buiten is onmisbaar voor een goede inbraakpreventie. Natuurlijk wil je jouw woning, terrein en bezittingen beschermen tegen ongenode gasten. Daarnaast kun je de omgeving met een beveiligingscamera set voor buiten op afstand bekijken. Bijvoorbeeld via jouw smartphone. Een set bestaat meestal uit een beveiligingscamera en een monitor. Deze plaats je binnen in de kamer of op kantoor.

Op deze manier weet e precies wat er buiten gebeurd. Wil je jouw woning of terrein ook veiliger maken met een camera set voor buiten? Dan moet deze natuurlijk wel aan een aantal eisen voldoen. Voorbeelden daarvan zijn een beveiligingscamera met opname functie, een infrarood sensor en een draadloos bereik. Natuurlijk moet de beste beveiligingscamera set voor buiten ook waterdicht zijn. In deze top 5 vind je de beste beveiligingscamera’s van dit moment. Natuurlijk compleet mét monitor.


Waarom kiezen voor een beveiligingscamera voor buiten?

Kiezen voor een beveiligingscamera set voor buiten doe je als je niets aan het toeval over wilt laten als het aankomt op veiligheid. Met deze camera’s schrik je inbrekers af en houd je ongewenst bezoek zoveel mogelijk buiten de deur. Als er onverhoopt wel wordt ingebroken of gestolen, kun je de beelden op een beveiligingscamera set eenvoudig terugkijken. Deze sets voor buiten zijn in de meeste gevallen voorzien van een opnamefunctie, maar hebben ook een ingebouwde bewegingssensor en een infrarood sensor.

Dus ook als het donker is kun je beschikken over scherpe beelden. De bewegingssensor zorgt ervoor dat de camera gaat opnemen zodra er beweging wordt gedetecteerd. Als je kiest voor een draadloze beveiligingscamera set voor buiten, heb je tevens geen last van zichtbare of loshangende draden. Je kunt de set dus ophangen waar jij dat wenst. In de onderstaande top 5 vind je de beste en meest complete beveiligingscamera’s voor buiten. Daarmee kun je jouw woning of bedrijfspand dus direct van de beste beveiliging voorzien.


Beste beveiligingscamera set voor buiten: dit is onze top 5

De beveiligingscamera sets voor buiten uit de onderstaande top 5 zijn getest op functies, gebruiksgemak en kwaliteit. Voorbeelden daarvan zijn de waterdichtheid, de helderheid van de monitor en het nachtzicht. Zo maak je altijd de juiste én meest veilige keuze.

Dit zijn de 5 beste beveiligingscamera sets voor buiten van 2023:


1. Elro CZ30RIPS

Deze beveiligingscamera set van Elro heeft een IP-65 rating en is waterdicht. De camera wordt geleverd met een 7 inch monitor. Daarmee kun je de opgenomen beelden niet alleen terugkijken, maar ook opnemen met een SD-kaart. Dat kan ook via een applicatie op de smartphone. Zo kun je ook als je niet thuis bent zien wat er rondom de woning gebeurt. De HD camera heeft een resolutie van 1024 x 720 pixels en een beeldhoek van 66 graden. De camera werkt draadloos en is voorzien van een bewegingssensor en een infrarood sensor met een bereik van 100 meter. Deze beveiligingscamera maakt gebruik van een draadloze verbinding.


2. CCTV Beveiligingscamera Set Voor Buiten

Deze CCTV beveiligingscamera set voor buiten werkt draadloos. De 4 meegeleverde HD camera’s hebben een resolutie van 1024 x 1080 pixels en zijn voorzien van een IP-66 rating. Dat maakt ze waterdicht. De beelden worden weergegeven in kleur en via het draadloze wifi netwerk verzonden. De meegeleverde recorder kan beelden opslaan en afspelen van maximaal 4 camera’s. Deze bekijk je via je desktop, maar ook op je smartphone door gebruik te maken van de applicatie. Het aansluiten van een ander LED-scherm behoort ook tot de mogelijkheden. Deze beveiligingscamera set vorto buiten met een beeldhoek van 103 graden is tevens voorzien van een bewegingssensor, infrarood en een alarm opnamemodus.


3. Sancce Beveiligingscamera Set

Deze complete Sancce beveiligingscamera set voor buiten is voorzien van maar liefst 4 camera’s, een monitor en een recorder. Deze bevat een harde schijf van 1 TB. De camera’s zijn waterdicht en uitgerust met een nachtzicht sensor. Zo kun je ook in het donker zien wat er buiten gebeurd. Dat kan via de meegeleverde monitor, maar ook via een computer of smartphone. De camera kent verschillende opnamemodi. Bijvoorbeeld middels een sensor, beweging of door het instellen van een tijd. Continue opname is ook mogelijk. Deze beveiligingscamera set voor buiten heeft een ingebouwde speaker en microfoon.


4. ELRO CZ60RIPS Beveiligingsset Voor Buiten

Deze beveiligingscamera set van Elro is geschikt voor buiten en heeft een 9 inch beeldscherm. Hierop kun je de opnames bekijken, maar ook opnemen met behulp van een SD-kaart. De opnames in kleur kun je ook live zien via een applicatie op jouw smartphone. De camera heeft een IP-65 rating en is waterdicht. De infrarood functie zorgt ervoor dat je ook in het donker kunt zien wat er gebeurd. Ook deze beelden worden in kleur weergegeven. Daarnaast kunnen de camera’s continu opnemen of als er een beweging wordt gedetecteerd. Deze draadloze beveiligingscamera set voor buiten heeft een bereik van 100 meter en is uitbreidbaar met nog eens 3 extra camera’s.


5. Zekona Beveiligingscamera Set

Deze Zekona beveiligingscamera set voor buiten is voorzien van 4 camera’s met een stalen en waterdichte behuizing. Deze camera’s maken tot 120 meter draadloos verbinding met de meegeleverde recorder met een opslagcapaciteit van 500 GB. Dankzij de passieve infrarood detector draaien de camera’s automatisch als er een beweging wordt waargenomen. Via de applicatie ontvang je direct een melding op je smartphone. De opnamefunctie kan ook worden ingesteld op tijd. De camera’s zijn voorzien van een nachtsensor met een bereik van 25 meter en hebben een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De camera’s registreren beelden met 30 frames per seconde en hebben een wifi bereik van 120 meter.


Houd jouw terrein veilig met waterdichte beveiligingscamera sets

Maak een keuze uit één van de beste beveiligingscamera sets voor buiten uit de bovenstaande top 5. Daarmee houd je niet alleen jouw woning of bedrijfspand veilig, maar kun je ook in één oogopslag zien wat er op jouw terrein gebeurd. Plaats de camera op een strategische plaats. Bijvoorbeeld bij de voordeur of in de buurt van de oprit. Heb je een groot terrein met diverse opstallen? Kies dan voor een beveiligingscamera set met meerdere camera’s of de mogelijkheid om deze uit te breiden.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.