TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste beveiligingscamera set voor buiten

Een beveiligingscamera set voor buiten is onmisbaar voor een goede inbraakpreventie. Natuurlijk wil je jouw woning, terrein en bezittingen beschermen tegen ongenode gasten. Daarnaast kun je de omgeving met een beveiligingscamera set voor buiten op afstand bekijken. Bijvoorbeeld via jouw smartphone. Een set bestaat meestal uit een beveiligingscamera en een monitor. Deze plaats je binnen in de kamer of op kantoor.

Op deze manier weet e precies wat er buiten gebeurd. Wil je jouw woning of terrein ook veiliger maken met een camera set voor buiten? Dan moet deze natuurlijk wel aan een aantal eisen voldoen. Voorbeelden daarvan zijn een beveiligingscamera met opname functie, een infrarood sensor en een draadloos bereik. Natuurlijk moet de beste beveiligingscamera set voor buiten ook waterdicht zijn. In deze top 5 vind je de beste beveiligingscamera’s van dit moment. Natuurlijk compleet mét monitor.


Waarom kiezen voor een beveiligingscamera voor buiten?

Kiezen voor een beveiligingscamera set voor buiten doe je als je niets aan het toeval over wilt laten als het aankomt op veiligheid. Met deze camera’s schrik je inbrekers af en houd je ongewenst bezoek zoveel mogelijk buiten de deur. Als er onverhoopt wel wordt ingebroken of gestolen, kun je de beelden op een beveiligingscamera set eenvoudig terugkijken. Deze sets voor buiten zijn in de meeste gevallen voorzien van een opnamefunctie, maar hebben ook een ingebouwde bewegingssensor en een infrarood sensor.

Dus ook als het donker is kun je beschikken over scherpe beelden. De bewegingssensor zorgt ervoor dat de camera gaat opnemen zodra er beweging wordt gedetecteerd. Als je kiest voor een draadloze beveiligingscamera set voor buiten, heb je tevens geen last van zichtbare of loshangende draden. Je kunt de set dus ophangen waar jij dat wenst. In de onderstaande top 5 vind je de beste en meest complete beveiligingscamera’s voor buiten. Daarmee kun je jouw woning of bedrijfspand dus direct van de beste beveiliging voorzien.


Beste beveiligingscamera set voor buiten: dit is onze top 5

De beveiligingscamera sets voor buiten uit de onderstaande top 5 zijn getest op functies, gebruiksgemak en kwaliteit. Voorbeelden daarvan zijn de waterdichtheid, de helderheid van de monitor en het nachtzicht. Zo maak je altijd de juiste én meest veilige keuze.

Dit zijn de 5 beste beveiligingscamera sets voor buiten van 2024:


1. EufyCam 3: De beste beveiligingscamera voor buiten

Als je op zoek bent naar een uitstekende beveiligingscamera set voor buiten, dan is de EufyCam 3 Duo Pack een uitstekende optie om te overwegen. Dit pack bevat 2 camera’s waarmee je verschillende plekken binnen- of buitenshuis kunt bewaken. De camera’s hebben zonnepaneeltjes, waardoor ze minder vaak opgeladen hoeven te worden en ze maken gebruik van gezichtsherkenning, zodat het alarm niet afgaat bij bekende gezichten.

De EufyCam 3 Duo Pack is voorzien van de nieuwste technologie, zoals 4K-resolutie en een zonnepaneel. Het apparaat heeft ook gezichtsherkenning, waardoor het alarm niet afgaat bij bekende gezichten. Deze camera set heeft veel voordelen ten opzichte van andere beveiligingscamera sets op de markt. De voordelen van de EufyCam 3 Duo Pack zijn onder andere:

 • Beelden worden lokaal opgeslagen, waardoor je geen cloudabonnement of SD kaart nodig hebt om beelden terug te kijken.
 • De camera’s hebben zonnepaneeltjes, waardoor ze minder vaak hoeven te worden opgeladen.
 • Gezichtsherkenning zorgt ervoor dat het alarm niet afgaat bij bekende gezichten.
 • Nachtzicht met kleurenbeeld tot 8 meter.
 • Een groter bereik van de camera’s, zodat het signaal goed blijft op grotere afstand van het basisstation.

Kortom, de EufyCam 3 Duo Pack is een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een beveiligingscamera set voor buiten die beschikt over geavanceerde technologie en slimme functies.


2. Ring Floodlight Cam Pro

De Ring Floodlight Cam Wired Pro is een premium oplossing voor de beveiliging rond je huis. De camera wordt aangesloten met vaste bedrading en biedt betrouwbare bescherming. De Floodlight Cam Wired Pro is uitgerust met 1080p HDR-video, krachtige led-schijnwerpers van 2000 lumen, en een beveiligingssirene. Zo kun je dag en nacht zien wat er gebeurt en heb je altijd gemoedsrust.

Met de 3D-bewegingsdetectie en zicht vanuit  Birds Eye View kun je zien wanneer en waar een bewegingsgebeurtenis is begonnen. Dankzij de nachtzicht in kleur mis je zowel overdag als ’s nachts en in alle weersomstandigheden geen enkel detail meer. Met privacyzones kun je gebieden blokkeren die je niet wilt zien, zodat je je kunt concentreren op de belangrijkste gebieden.

De Ring Floodlight Cam Wired Pro beschikt over verbeterde audio en echo-onderdrukking van tweerichtingsspraak met Audio+. Zo kun je je bezoekers duidelijk horen en met hen spreken. Je kunt de ingebouwde schijnwerpers van 2000 lumen activeren, de lichtsterkte aanpassen en de sirene laten afgaan in geval van nood.

Plus- en minpunten volgens onze IP-cameraspecialist:

 • De camera heeft 3D-bewegingsdetectie en zicht vanuit vogelperspectief, waardoor bewegingsmeldingen nauwkeuriger zijn.
 • De camera heeft een beveiligingssirene en krachtige led-schijnwerpers van 2000 lumen voor betere zichtbaarheid.
 • De camera beschikt over verbeterde audio en echo-onderdrukking van tweerichtingsspraak met Audio+.
 • De camera biedt nachtzicht in kleur.
 • De camera moet worden aangesloten op vaste bedrading.

De Ring Floodlight Cam Wired Pro biedt een premium oplossing voor betrouwbare beveiliging rond je huis met heldere en duidelijke beelden, verbeterde audio en bewegingsdetectie met 3D-weergave. Je kunt alles bedienen vanuit de Ring-app en genieten van volledige gemoedsrust.


3. Arlo Pro 4 Wit Beveiligingscamera set voor Buiten

De Arlo Pro 4 Spotlight Camera is een bekroonde beveiligingscamera die nu nog sneller kan worden geïnstalleerd met directe Wi-Fi-verbinding. De camera legt belangrijke details vast en biedt een 2K HDR-video die in een paar minuten kan worden geïnstalleerd dankzij een 100% draadloos ontwerp en een intuïtieve installatie via QR-code. De camera heeft een 160 graden gezichtsveld en nachtzicht in kleur. Het beschikt ook over een ingebouwde sirene en spotlight voor extra bescherming.

Wat de Arlo Pro 4 onderscheidt van de concurrentie, is de mogelijkheid om zonder SmartHub verbinding te maken met het Wi-Fi-netwerk. Daarnaast biedt de camera een zeer goede beeldkwaliteit met 2K HDR-video en een gezichtsveld van 160 graden. Een krachtige spotlight zorgt ervoor dat je belangrijke details ’s nachts kunt zien en helpt indringers af te schrikken. Met de Arlo Secure-abonnement heb je toegang tot geavanceerde controle- en verificatiefuncties, zoals detectie aangedreven door kunstmatige intelligentie en cameradiefstalverzekering.

Belangrijkste kenmerken:

 • Directe verbinding met Wi-Fi voor snelle installatie
 • 2K-video met HDR voor superieure beeldkwaliteit en 12x zoom
 • 160 graden gezichtsveld voor een focus op de meest kwetsbare delen van uw huis
 • Ingebouwde sirene en spotlight voor extra bescherming
 • Nachtzicht in kleur om belangrijke informatie vast te leggen, zelfs ’s nachts
 • Arlo Secure-abonnement biedt geavanceerde controle- en verificatiefuncties en cameradiefstalverzekering.

Al met al is de Arlo Pro 4 Spotlight Camera een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare beveiligingscamera set voor buiten.


4. Ezviz C3X Beveilingscamera voor buiten

De Ezviz C3X is een revolutionaire beveiligingscamera voor buiten, met een dubbele lens en ingebouwde AI-technologie. Deze camera levert haarscherpe beelden, zowel overdag als ’s nachts, zonder dat extra verlichting nodig is. Met behulp van de ingebouwde AI-algoritmen kan de camera precies detecteren wanneer mensen of voertuigen in de aangegeven zones verschijnen, waardoor nauwkeurige waarschuwingen worden verzonden. De Ezviz C3X is gemakkelijk te installeren en te gebruiken via de bijbehorende app.

Hieronder staan de belangrijkste punten waarop de Ezviz C3X uitblinkt ten opzichte van de concurrentie:

 • Dubbele lens voor levendige kleurenbeelden
 • Nachtvisie zonder extra verlichting
 • Ingebouwde AI-algoritmen voor nauwkeurige bewegingsdetectie
 • Mogelijkheid om zones te tekenen en indringers te verdrijven met sirene en stroboscooplicht
 • Gesproken waarschuwingen om bezoekers te instrueren
 • Gratis 24-uurs cloud opslag zonder extra kosten
 • H.265-videocompressietechnologie om opslagruimte en bandbreedte te besparen

De Ezviz C3X heeft een uitstekende review gekregen van PC-Active met 4,5 sterren. Met zijn geavanceerde technologie en gebruiksvriendelijke interface is de Ezviz C3X een topkeuze voor iedereen die op zoek is naar de beste beveiligingscamera set voor buiten.


5. Netatmo Slimme beveilingscamera voor buiten

Op nummer 5 hebben we de Netatmo Slimme Buitencamera. Het apparaat detecteert de aanwezigheid van personen, auto’s of dieren en meldt dit in realtime. Met de ultranauwkeurige meldingen weet je meteen wat er buiten je huis gebeurt en kun je je eigendom beschermen tegen inbraken en schade.

Ook werkt deze beveiligingscamera voor buiten met Google of alexa. Dit is handig voor in een slim huis.

Hieronder volgt een lijst met de belangrijkste functies van de Netatmo Slimme Buitencamera:

 • Realtime detectie en meldingen van personen, auto’s en dieren.
 • Mogelijkheid tot live streamen om je huis in realtime te bekijken.
 • Dag en nacht bescherming met infrarood nachtzicht en een slimme schijnwerper.
 • Aangepaste meldingen die passen bij jouw behoeften met de slimme zonefunctie.
 • Gratis video-opslag op de micro SD-kaart van de camera of op jouw persoonlijke server via FTP.
 • Weerbestendig ontwerp dat bestand is tegen regen, sneeuw, vocht, stof en vuil dankzij HZO-technologie.
 • Makkelijk te installeren en te vervangen voor een bestaande buitenlamp.

Met deze functies onderscheidt de Netatmo Slimme Buitencamera zich van de concurrentie en biedt het een betrouwbare oplossing voor het beveiligen van je huis. De mogelijkheid om aangepaste meldingen in te stellen en gratis video-opslag zijn grote voordelen die niet bij alle beveiligingscamera’s te vinden zijn. Daarnaast is de camera weerbestendig en makkelijk te installeren, waardoor je het apparaat zelf kunt plaatsen zonder extra kosten voor een installateur. Al met al is de Netatmo Slimme Buitencamera een goede keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare beveiligingscamera voor buiten.


Houd jouw terrein veilig met waterdichte beveiligingscamera sets

Maak een keuze uit één van de beste beveiligingscamera sets voor buiten uit de bovenstaande top 5. Daarmee houd je niet alleen jouw woning of bedrijfspand veilig, maar kun je ook in één oogopslag zien wat er op jouw terrein gebeurd. Plaats de camera op een strategische plaats. Bijvoorbeeld bij de voordeur of in de buurt van de oprit. Heb je een groot terrein met diverse opstallen? Kies dan voor een beveiligingscamera set met meerdere camera’s of de mogelijkheid om deze uit te breiden.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *