TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Beste en leukste strandhanddoek van 2024

In de zomer zoeken de meeste mensen verkoeling in het water. Een populaire plek om verkoeling te zoeken is het strand. Op het strand kun je van alles doen. Je kunt een zandkasteel bouwen, gaan zwemmen in de zee, liggen zonnebaden en nog veel meer. Als je heerlijk in de zee hebt gezwommen, wil je ook wel even lekker in de zon opdrogen. Dan kun je een strandhanddoek goed gebruiken. Op een strandhanddoek lig je op een heerlijk zachte handdoek waar je uitstekend mee in de zon kunt liggen.

In dit artikel krijg je verschillende strandhanddoeken te zien, waar je uitstekend op kunt liggen en die uitermate geschikt zijn voor een dagje strand. Ben jij op zoek naar een strandhanddoek? Dan weet je, als het goed is, na het lezen van dit artikel welke strandhanddoek het best beoordeeld worden door klanten.


1. Lucca – Beach – Strandlaken

De eerste strandhanddoek is echt een uitstekende strandhanddoek, vooral vanwege de naam vind ik. Maar zonder alle gekkigheid, deze handdoek heeft een uitstekende kwaliteit. Hij heeft een grijze kleur. Er zijn ook andere kleuren beschikbaar, later lees je hier meer over. De handdoek is gemaakt van katoen en velours, waardoor hij aan beide kanten erg zacht aanvoelt. Ook zorgt katoen ervoor dat je snel opdroogt, want het neemt snel vocht op en is sneldrogend. Dit is ideaal, want zo ben je snel opgedroogd en kun je na het zwemmen weer snel van de zon genieten, zonder dat je nat bent.

De Lucca strandhanddoek is 100 cm x 200 cm. Dat is vrij groot voor een strandhanddoek. Je hebt dus alle ruimte. De strandhanddoek die je op de afbeelding ziet, heeft een grijze kleur. Maar er zijn ook nog 5 andere kleuren te koop: Aqua, Navy, Roze, Seagreen en Zwart.

Ben jij nou op zoek naar een grote zachte strandhanddoek? Dan is de Lucca Beach Strandhanddoek een echte aanrader.


2. Zandvrij Strandlaken

De volgende strandhanddoek is een zandvrije strandhanddoek. Een zandvrije handdoek betekent niets meer dan dat deze handdoek ervoor zorgt dat je geen zand op je handdoek hebt. Dit klinkt ideaal en dat is het ook. Je vraagt je vast af hoe het kan dat deze handdoek ervoor zorgt dat je geen zand op je strandhanddoek krijgt. Dat kan ik je vertellen. De handdoek heeft een dubbele laag, waardoor het zand dat er op komt door de handdoek heen valt. Ook kan het zand dat onder de handdoek ligt niet via de onderkant van de handdoek weer op de handdoek komen. Je hebt hiermee dus nooit meer last van zand dat jou stoort als je net lekker ligt te zonnen.

Deze strandhanddoek heeft ook nog andere voordelen: hij is diervriendelijk en hij droogt snel op. Doordat hij diervriendelijk is, hoef je je geen zorgen te maken dat de handdoek kapot gaat als een hond bijvoorbeeld met zijn nagels over de handdoek heen gaat. En het is fijn dat hij sneldrogend is. Zo ben jij snel weer droog nadat je een duik in de zee hebt genomen.

De handdoek is gemaakt van Nylon en heeft de afmetingen 200 cm x 200 cm. Als je de blauwe kleur niet mooi vindt, dan zijn er nog 2 andere kleuropties. Deze opties hebben de kleuren groen en blauw.


3. Seahorse Sunset Strandlaken

De volgende strandhanddoek is de Seahorse Sunset. De Seahorse Sunset is een strandhanddoek die erg zacht aanvoelt. Hij heeft een originele en mooie kleurcombinatie, waardoor je nooit bang hoeft te zijn dat je jouw handdoek niet meer terug kunt vinden. Deze is immers zo opvallend dat je hem altijd wel kunt terugvinden. De velours zorgen ervoor dat de handdoek enorm zacht aanvoelt. Dit is erg prettig, want zo is het alleen al een feestje om de handdoek om je heen te slaan. Voor de rest is de handdoek gemaakt van 100% Egyptisch katoen en hij is sneldrogend en neemt snel vocht op. Ideaal dus, want zo kun je je snel afdrogen en weer verder gaan met iets anders.

Ben jij op zoek naar een strandhanddoek met een mooie en originele kleurencombinatie, die ook nog eens erg zacht voelt en sneldrogend is? Dan is de Seahorse Sunset strandhanddoek zeker een aanrader.


4. Arkhipelagos Seafood Strandlaken

Het Arkhipelagos Seafood strandlaken heeft een erg lastige naam, vind ik dan. Gelukkig is hij niet net zo moeilijk te gebruiken als zijn naam. Het is een strandhanddoek die gemaakt is van 100% katoen velours, wat er voor zorgt dat hij heerlijk zacht aanvoelt. Deze strandhanddoek is dus ideaal voor een dagje strand en al helemaal doordat er allerlei verschillende zeedieren opstaan. Er staat bijvoorbeeld een krab op en een zeester. Dat geeft, naar mijn mening, nog meer het gevoel dat je echt lekker op het strand zit. Het strand en deze strandhanddoek matchen dus perfect met elkaar. Ook heeft hij nog eens een vrolijke kleur, waardoor je al blij wordt als je de handdoek op het strand ziet liggen. Als de groene kleur jou niet ligt, zijn er ook nog andere kleuren te koop: Aqua, Fuchsia, Donkerblauw, Licht Grijs, Limoen, Navy, Oranje, Geel, Rood en Seagreen.

Tip: Vaak zit een handdoek onder het zand nadat je terugkomt van het strand of is hij op een andere manier vies. Het is dan handig om de handdoek eerst uit te spoelen voordat je hem in de wasmachine doet.

Ben jij op zoek naar een vrolijke en passende strandhanddoek voor op het strand of bij het zwembad? Dan is het wellicht een goed idee om eens naar de Arkhipelaos Seafood strandhanddoek te gaan kijken.


5. Seahorse Lush

De laatste strandhanddoek van dit artikel is de Seahorse Lush strandhandoek. Hij is te koop in verschillende zomerse kleuren. Op de afbeelding zie je een blauwe handdoek, maar er zijn ook andere kleuren. In de 2e alinea lees je welke kleuren nog meer te koop zijn. De handdoek is gemaakt van 100% katoen en heeft 2 verschillende zijdes. 1 zijde is van velours dat zorgt voor een zacht gevoel. De andere zijde is vocht absorberend waardoor je je snel kunt afdrogen.

De handdoek is ook te koop in de volgende kleuren: Celadon, Marine, Powder, Sky en Sun. Vrijwel iedereen zal wel een kleur hebben die hij mooi vindt voor zijn strandhanddoek.

Ben jij op zoek naar een strandhanddoek met een eenvoudig design, maar wel met een hoge kwaliteit? Dan is deze handdoek zeker een aanrader.

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *