TuinBoel.nl

De beste tuinartikelen van 2020 – 2023

Hoe moet je een partytent verwarmen?

Ben je op zoek naar een manier om je partytent lekker warm te houden, zelfs in de winter en herfst? Dit kan vrij lastig zijn vooral als je een grote partytent hebt. Gelukkig zijn er allemaal verschillende manieren zodat het toch lukt. Nederlanders kunnen natuurlijk wel tegen een beetje kou. Maar als je buiten bent wil je het toch wel een beetje warm hebben. Maar hoe moet je nou precies een partytent verwarmen? In dit artikel zullen we je precies uitleggen wat je nodig hebt, zodat jij lekker kunt blijven genieten van je partytent. Laten we beginnen bij het verwarmen van een partytent met een terrasverwarmer.


1. Terrasverwarming in je partytent

Nou een terrasverwarmer kent iedereen wel denk ik. Dit is een erg snelle manier om je partytent te verwarmen. Als zulke terrasverwarmers het al goed doen op een terras, dan doen ze dat al helemaal binnen in een tent. De terrasverwarmer hierboven is een mooi voorbeeld van een goede terrasverwarmer. Je hebt namelijk waarschijnlijk een terrasverwarmer nodig die recht op kan staan en niet eentje die je ophangt. Ook is het fijn als je terrasverwarmer wel een beetje bescherming heeft (zoals op de foto). Zo voorkom je vervelende situaties. Plaats de terrasverwarmer ook nooit direct tegen je partytent. Hieronder zal ik een knopje plaatsen zodat je deze terrasverwarmers kunt vinden. Ook heb je met deze terrasverwarmer geen elektriciteit nodig. Hij werkt gewoon op gas.

Bekijk hier onze top 5 beste terrasverwarmers van 2024


2. Elektrische werkplaats kachels

Deze kachels worden vaak op werkplaatsen gebruikt. Ze zijn ideaal voor kleinere partytenten. Vaak zie je bij deze elektrische kachels dat ze ook een ventilatie functie hebben. Dat kun je dus mooi gebruiken voor in de zomer. Let wel op dat elektrische kachels dus werken op elektriciteit. Als je dat niet hebt in je partytent dan is het verstandig om een generator er bij te kopen. Natuurlijk brengt een elektrische kachel ook niet zoveel sfeer met zich mee. Het is dus echt puur praktisch.

Als je een kleinere partytent hebt is een elektrische kachel prima. Voor gemiddelde partytenten kun je het ook wel gebruiken, maar ik zou ze dan niet gebruiken in de winter als het echt koud is.


3. Kampvuur voor buiten je partytent

Een kampvuur geeft de meeste sfeer van al deze verwarmingen. Als je een feestje geeft is het altijd een groot succes om een kampvuur te maken. Er komen de meest spannende verhalen uit. Natuurlijk is het niet zo verstandig om een kampvuur in je partytent te maken, maar voor buiten een partytent is het echt super leuk! Een kampvuur geeft ook voor buiten je partytent een lekker warm gevoel. Het beste is natuurlijk om een verwarming in je tent te hebben en een kampvuur buiten je tent. Het lijkt me niet een slim idee je partytent te verwarmen met een vuur…

Een kampvuur kan eigenlijk altijd wel buiten je tent. Zorg er wel voor dat het ver genoeg is van je tent vandaan. Maar wat een sfeer geeft een kampvuur! Hier heb je alvast aanmaak blokjes:


4. Heteluchtkanon voor het verwarmen van je partytent

Wil je echt een grote partytent verwarmen? Dan zijn heteluchtkanonnen ideaal! Het klinkt al zo mooi “Ik heb een kanon gekocht!”. Je vrienden zullen je waarschijnlijk raar aankijken als je het zo zegt… Maar het houd je partytent wel echt goed warm. Je partytent is binnen no time warm. En laat dat nou precies zijn wat we willen hebben. Over het algemeen zijn terrasverwarmers wel mooier en geven die meer sfeer. Maar heteluchtkanonnen zijn vaak wel iets goedkoper en doen toch heel goed hun werk. Zeker voor grote partytenten zijn ze prima om te gebruiken.


Bekijk ook: De beste partytent van 2024

Was dit artikel behulpzaam?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *